« Bakåt

Sprinkler SBF 120:8 – fördjupning - Distans


Kursbeskrivning

Vattenförsörjning och tryckstegringspumpar. Dimensionering för hög riskklass, inklusive nivåsprinkler. Regler för CMSA, ESFR och EC-sprinkler. Krav för rörförläggning och upphängningar. BBR, kapitel 5.1-5.3 och 5.5. Projekteringsövningar.

"Sprinklersystem – Regler och Standard 2016" ingår inte som litteratur men kan beställas separat mot en tilläggskostnad (gärna i förväg, så att vi kan skicka den till dig innan utbildningstillfället). Du som redan har ett exemplar av "Sprinklersystem – Regler och Standard 2016" ska ha tillgång till den under utbildningstillfället.
 
Obs! Du ska ha tillgång till Räknedosa med funktion för yx 
      

Priset är 12 100 kr exkl. moms

Utbildningen kommer ske via Teams. Inbjudningslänk skickas ut cirka 2 veckor före utbildningsstart.

Kursens mål

Deltagarna bygger vidare på det som ingått i Sprinkler – grundutbildning. Nu läggs fokus mer på skydd av lagringsrisker och en mer detaljerad kunskap om den praktiska tillämpningen av specifika regelpunkter. Efter utbildningen ska deltagaren ha förutsättning att arbeta även inom områden som berör lagringsrisker.
(Utbildningen ingår som nivå 3 i utbildningspaketet Behörig ingenjör vattensprinkler)

Målgrupp

En utbildning för sprinklerprojektörer, installatörer, besiktningsmän. Är även lämplig för olika kravställare som vill öka sin kunskap om sprinklerreglernas krav.

Förkunskaper

Grundläggande kunskap om aktuell utgåva av SS-EN12845 och SBF 120.

Tid

3 dagar, 09:00 - 16:00

Pris

Deltagaravgift 12 100 SEK exkl moms
05 - 07 maj, 09:00 - 16:00
Distans
11 platser kvar